keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Kotiini livahti paholainen

Pölynimurini oli temppuillut viimeisen vuoden ajan. Se ei tahtonut oikein imeä kunnolla. Osasyy saattoi olla siinä, että ostin vääriä pölypusseja, ja yritin saksilla leikellä niistä sopivia. Niin tai näin, pölyjä se ei enää kämpästäni poistanut. Imurini oli halvinta mallia Gigantista, joten ei se ehkä niin outoa ollutkaan, että loppu tuli turskatti. No päätinpäs sitten hankkia uuden. Laatuvehkeen tällä kertaa, ei enää halpoja romuja tähän talouteen - eipä.

Lidlissä oli myynnissä Vacuum Cleaner -merkkisiä imureita 39.99 €. Arvatkaa ostinko? Totta kai ostin. Kyllä siinä turhat laatuvaatimukset karisevat, kun kukkaronnyörejä tarttis availla. Laatikosta paljastui jokseenkin samannäköinen pölynimaisija, kuin vanhakin oli, eri värinen vain. Ja päällä oli ihan nimikin. Ei enää Vacuum Cleaner, niinkuin laatikossa, vaan "Dirt Devil". Vaviskaa villakoirat, 1600 W paholainen on saapunut.



Pikaisella ohjekirjan selailulla huomasin, että uudessa imurissa on jotain suodattimia, joita pitää silloin tällöin puhdistaa. Pakosta hiipii mieleen ajatus, että olikohan siinä vanhassakin sellaisia?